The Soulwhisperers

Zielsverzorging

Zielsavonden

 

Wil je graag kennismaken met verschillende vormen van healing en ervaren wat het met je doet?
Elke maand werken we rond een zeer bewust gekozen thema om op die manier bepaalde stukken in onszelf aan te pakken, te healen en ons zo te bevrijden van wat ons tegenhoudt in het leven. We gaan hierrond samen mediteren en oefenen. We geven samen Reiki of een andere vorm van healing aan alle aanwezigen. De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Soul Reiki

 

Wat is Reiki?
Reiki is een Japanse techniek van energieoverdracht via handoplegging. Het is geen kracht die in het lichaam wordt geperst, maar het is een energie die rekening houdt met de individuele behoeften van de ontvanger. Met Reiki kan je het leven beter aan, de tegenslag vermindert in het leven, doordat Reiki onze persoonlijkheid van binnenuit ontpopt en dit zonder druk van buitenaf. We worden dus harmonieuzer. Alle blokkades worden losgemaakt en er wordt voorkomen dat andere zich gaan instellen. We worden met vreugde overladen en de angsten worden weggeleid.
Reiki doet wat voor jou het beste is. Dit is voor iedereen anders. Het kan ontspannend werken, je meer energie geven, klachten doen verminderen en je nieuwe inzichten geven.

Enkele toepassingsmogelijkheden:

 • Anti-stress
 • Brengt lichaam, geest en ziel weer in harmonie
 • Versterkt je innerlijke kracht
 • Wakkert je zelfhelend vermogen en je levensvreugde aan
 • Bij verdriet
 • Verlicht fysieke pijnen
 • Helpt het lichaam sneller te ontgiften en in balans te komen
 • Vermindert angsten
 • Aanvullend aan andere therapieën en geneeswijzen
 • Als comfort-therapie bij chronische ziekten
 • Verbetering van levenskwaliteit bij ongeneeslijke ziektes

WAARSCHUWING
Reiki kan een behandeling van een geneesheer of medicatie niet vervangen. Het stelt geen diagnose. Het ondersteunt evenwel elke vorm van therapie en genezingsproces.
Reiki-behandeling
Een Reiki-behandeling is warm, zachtaardig, omhullend, troostend en voedend. Het schept een gevoel van spontane vreugde en warme uitstraling. REIKI behandelt de hele mens: lichaam, verstand, emoties en geest. Het is gemakkelijk te leren: we kunnen allemaal putten uit de oneindige verzameling van levenskrachtenergie, onze gezondheid verbeteren en de kwaliteit van ons leven verhogen door de techniek aan te leren en toe te passen of door een behandeling van een Reiki-healer te ondergaan.
Een Reiki behandeling onderga je, net zoals een massage, op een behandeltafel. Je ontvangt de Reiki energie via de handen van degene die je behandelt. Een basisbehandeling omvat handposities op het hoofd, de voorzijde van het lichaam tot aan de heupen en de rug. Afhankelijk van de klachten zijn aanpassingen hierop mogelijk. Als klachten van dien aard zijn dat een liggende behandeling niet mogelijk is, dan vormt een zittende behandeling een goed alternatief. Tijdens de behandeling houd je je kleren aan, de energie stroomt daar namelijk dwars doorheen.
Hoe vaak je een behandeling nodig hebt, hangt af van je vraag of klacht af. En zelfs dan is niet direct te voorspellen hoe lang het duurt. Sommige mensen doorbreken bepaalde patronen in hele korte tijd, terwijl anderen daar veel langer de tijd voor nodig hebben.
Bij stressklachten kan een eenmalige behandeling volstaan als een moment van goed voor jezelf zorgen. Te beginnen bij te ervaren hoe het voelt om weer heerlijk ontspannen te zijn. Dit kan om de zoveel tijd nog eens herhaald worden.