The Soulwhisperers

Zielskracht

Supportgroep

 

Een supportgroep is een groep van gelijkgestemden, mensen die elkaar onvoorwaardelijk willen accepteren. In een veilige, liefdevolle sfeer werken we aan onze angsten, laten we oude wonden genezen en nemen we verantwoordelijkheid voor onze gevoelens van het moment. Het is de bedoeling dat we ons tijdens elke bijeenkomst aan een aantal doelstellingen, richtlijnen en afspraken houden.
Een supportgroep bestaat uit acht tot tien deelnemers. Iedereen krijgt de tijd om iets te vertellen en zich gehoord te voelen binnen een tijdsbestek van twee uur. Kleinere groepen kunnen natuurlijk ook. De supportgroep komt één keer per week bij elkaar. Iedere deelnemer engageert zich om acht tot tien weken achter elkaar bijeen te komen.
Beschouw het als een spiritueel oefengebied waarbij voornamelijk gedachten en gevoelens worden uitgewisseld. We blijven zoveel mogelijk in het hier en nu en vertellen wat er in ons leven het belangrijkste en meest beladen is. Zo groeien we, door er te zijn voor de anderen. De doelstelling, een positieve sfeer waarin iedereen zich veilig en gesteund voelt, gaat boven alles.
De groep kan zich richten op onderwerpen zoals relaties, werk, dienstbaarheid, enzovoort. De inhoud wordt altijd bepaald door de persoonlijke ervaring van de deelnemers.

Soulfood

 

Voor wie dieper in zichzelf wil duiken, bieden we Soulfood aan. Een op en top verzorgde avond met een driegangenmenu en aangepaste wijnen op een sfeervolle locatie. De intieme en informele sfeer brengt je meteen in een andere mindset. Op die manier kunnen we dieper gaan werken op innerlijke blokkades en oude (denk)patronen. We beperken het aantal deelnemers zodat we voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan wat er leeft bij elke gast. Deze formule is ook zeer geschikt om als koppel te doen, wanneer je wil werken aan de verbinding binnen je relatie.