The Soulwhisperers

Zielsinzicht

Soul Reading

 

Tijdens deze sessies stemmen we af op de persoon die tegenover ons zit. Hierbij maken we contact met de ziel van deze ontvanger. We lezen als het ware de energie van de ander. Hierdoor kunnen we de rode draad in het leven van de ontvanger zien. Op die manier kijken we letterlijk mee in het leven van de ontvanger. Hoe de persoon zich voelt en gedraagt, wat er zich op dit moment afspeelt in zijn/haar leven. Zo krijgen we inzichten over bepaalde situaties.
We kunnen ons tijdens een reading ook openstellen via onze innerlijke zintuigen zodat overledenen vanuit hun wereld verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen. De informatie komt via rechtstreekse communicatie met de zielenwereld, met overleden personen. We gaan dan de overledene identificeren aan de hand van details en herinneringen die de overledene van zichzelf of de ontvanger doorgeeft. Zij maken duidelijk dat ze er nog altijd zijn in het leven van de ontvanger, dat ze hem/haar begeleiden en steunen, zonder te zeggen wat ze moeten doen in het leven. Vaak zijn de boodschappen zeer specifiek, gedetailleerd en daardoor herkenbaar voor de ontvanger.

Wat zijn innerlijke zintuigen?

  • Helderziend: beelden zien van overledenen
  • Helderhorend: overledenen horen
  • Heldervoelend: overledenen voelen
  • Helderwetend: dingen weten van een overledene
  • Helderproevend: smaken ontvangen waarover de overledene communiceert
  • Helderruikend: geuren ontvangen waarover de overledene communiceert
 

Encaustic Art Reading

 

Een Encaustic Art Reading kan je vergelijken met een Soul Reading. Tijdens deze sessies gaan we aan de slag met volgende attributen: wasblokjes, een strijkijzer, een strijkpen en een soort fotopapier, om een wasschilderij te schilderen. Door ons af te stemmen op de ontvanger kiezen we intuïtief de kleuren. Aan de hand van zeer specifieke encaustic schildertechieken creëren we een heel persoonlijk kunstwerk waardoor we inzichten kunnen geven in het leven van de ontvanger.
Er kunnen tijdens deze readings ook boodschappen van overleden doorkomen.

 

Workshop Encaustic Art Readings

 

Tijdens deze workshop leer je zelf de verschillende technieken hanteren om een wasschilderij te maken. We gaan dieper in op onderwerpen zoals je afstemmen op de ontvanger, de nodige kleuren op een intuïtieve manier kiezen, je kunstwerk leren interpreteren en de betekenis en/of boodschappen voor de ontvanger er uithalen.
Deze workshop is zeer geschikt voor lichtwerkers die graag een extra tool in handen krijgen om hun mediamieke talenten in te zetten.
Ben je het spirituele pad (nog) niet aan het bewandelen maar ben je graag creatief bezig? Ook jij bent uiteraard van harte welkom.