SOUL REIKI

Soul Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse techniek van energieoverdracht via handoplegging. Reiki betekent letterlijk universele levensenergie.
Reiki doet wat voor jou het beste is. Dit is voor iedereen anders. Alle blokkades en angsten worden losgemaakt en weggeleid en er wordt voorkomen dat andere zich gaan instellen. Het kan ontspannend werken, je meer energie geven, klachten doen verminderen en je nieuwe inzichten geven. Met Reiki kan je het leven beter aan, je gaat anders om met tegenslagen, doordat Reiki onze persoonlijkheid van binnenuit ontpopt en dit zonder druk van buitenaf.

Let wel, je hebt altijd een eigen verantwoordelijkheid wat betreft je genezingsproces. Hoe meer je je daarvan bewust bent, hoe sneller je jezelf van oude patronen en blokkades kan verlossen door te kiezen voor een positieve mindset en shift in energie.

 

Soul Reiki

Wij voegen aan Reiki een eigen dimensie toe met behulp van onze innerlijke zintuigen.

We werken aan de hand van onderstaand traject van 3 sessies die een snel en diep helend effect hebben.

In een eerste sessie stemmen we af op de ontvanger. Hierbij maken we contact met jouw ziel. We lezen als het ware jouw energie. Hierdoor kunnen we de rode draad in jouw leven zien. Op die manier kijken we letterlijk mee in jouw leven. Hoe je je echt voelt en hoe je je gedraagt, wat er zich op dit moment afspeelt. Zo krijgen we inzichten over bepaalde situaties.

In de volgende sessie stellen we ons open zodat dierbare overledenen vanuit hun wereld verhalen en feiten kunnen vertellen over jou, zichzelf en anderen. Deze sessies hebben een zeer troostend effect.

We gaan blokkades, niet-verwerkte emoties en gebeurtenissen aanpakken tijdens de derde sessie waar we specifiek op je verleden gaan werken. Terwijl je letterlijk door je herinneringen wandelt, ontvang je de nodige heling.

Je bent uiteraard niet verplicht om een traject van drie sessies te volgen, maar het is absoluut aan te raden. We houden sowieso altijd rekening met de individuele behoeften.

Tijdens een Soul Reiki sessie kunnen we je ook helpen je angsten en blokkades op spiritueel gebied te overwinnen. Jij bezit bepaalde talenten. Die heb je meegekregen van je geboorte. Je hebt ze niet voor niets ontvangen. Je beseft dat misschien al maar je doet er niets mee uit angst. Angst voor het onbekende. Angst voor de mening van anderen. Dat is normaal. Helaas houd je jezelf ook tegen op die manier. Jouw ziel heeft namelijk een zeer bepaalde missie. Daarom heb jij je talenten ontvangen. Deze talenten worden pas een gave wanneer je ze gaat gebruiken. Want dat is de bedoeling, helemaal jezelf zijn zodat je anderen kunt helpen op die manier die zo uniek en bijzonder is, omdat jij zo uniek en bijzonder bent.

Andere toepassingsmogelijkheden:
Anti-stress
Brengt lichaam, geest en ziel weer in harmonie
Versterkt je innerlijke kracht
Wakkert je zelfhelend vermogen en je levensvreugde aan
Bij verdriet
Verlicht fysieke pijnen
Helpt het lichaam sneller te ontgiften en in balans te komen
Vermindert angsten
Aanvullend aan andere therapieën en geneeswijzen
Als comfort-therapie bij chronische ziekten
Verbetering van levenskwaliteit bij ongeneeslijke ziektes

WAARSCHUWING
Reiki kan een behandeling van een geneesheer of medicatie niet vervangen. Het stelt geen diagnose. Het ondersteunt evenwel elke vorm van therapie en genezingsproces.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Met het boeken van een Soul Reiki-behandeling gaat de cliënt akkoord met de algemene voorwaarden.
  • We vragen om tenminste 1 dag op voorhand te verwittigen indien een afspraak voor een behandeling niet kan doorgaan. Op die manier kunnen we andere mensen helpen op het voorziene tijdstip.
  • Afspraken die niet worden nagekomen en/of op de dag zelf worden afgemeld, ongeacht de reden, worden aangerekend