The Soulwhisperers

Wat is REIKI?

Wat is REIKI?

REIKI is een Japanse techniek van energieoverdracht via handoplegging.

De basisregel van REIKI is dat de ontvanger op onderbewust niveau beslist levensenergie op te nemen. Het is geen kracht die in het lichaam wordt geperst, maar het is een energie die rekening houdt met de individuele behoeften van de ontvanger. Iedereen heeft de vrijheid zich hiervoor open te stellen of af te schermen. In het eerste geval worden we ondersteund en ontwikkeld.

Met REIKI kan je het leven beter aan, de tegenslag vermindert in het leven, doordat REIKI onze persoonlijkheid van binnenuit ontpopt en dit zonder druk van buitenaf. We worden dus harmonieuzer. Alle blokkades worden losgemaakt en er wordt voorkomen dat andere zich gaan instellen. We worden met vreugde overladen en de angsten worden weggeleid.

REIKI ontspant die lichaamsdelen waar Universele Energie wordt toegelaten. Daar waar REIKI stroomt, is er LIEFDE. Steeds meer organen functioneren beter. Het versterkt alle afweermechanismen, hoe fijn ook. We krijgen een beter beeld van onze totaliteit.

Wie dit wenst te bereiken, kan dit allemaal verkrijgen door REIKI regelmatig te gebruiken.

 

WAARSCHUWING

REIKI kan een behandeling van een geneesheer of medicatie niet vervangen. Het stelt geen diagnose. Het ondersteunt evenwel elke vorm van therapie en genezingsproces.