The Soulwhisperers

REIKI Behandelingen

REIKI Behandelingen

Reiki doet wat voor jou het beste is. Dit is voor iedereen anders.
Het kan ontspannend werken, je meer energie geven, klachten doen verminderen en je nieuwe inzichten geven.

Enkele toepassingsmogelijkheden:

Anti-stress
Brengt lichaam, geest en ziel weer in harmonie
Versterkt je innerlijke kracht
Wakkert je zelfhelend vermogen en je levensvreugde aan
Bij verdriet
Verlicht fysieke pijnen
Helpt het lichaam sneller te ontgiften en in balans te komen
Vermindert angsten
Aanvullend aan andere therapieën en geneeswijzen
Als comfort-therapie bij chronische ziekten
Verbetering van levenskwaliteit bij ongeneeslijke ziektes

De behandeling zelf

Een REIKI-behandeling is warm, zachtaardig, omhullend, troostend en voedend. Het schept een gevoel van spontane vreugde en warme uitstraling. REIKI behandelt de hele mens: lichaam, verstand, emoties en geest. Het is gemakkelijk te leren: we kunnen allemaal putten uit de oneindige verzameling van levenskrachtenergie, onze gezondheid verbeteren en de kwaliteit van ons leven verhogen door de techniek aan te leren en toe te passen of door een behandeling van een REIKI-healer te ondergaan.

REIKI is eenvoudig en veilig, er zijn geen risico’s aan verbonden. Het is weldadig voor ons allemaal. Het kan niet misbruikt worden, want het is altijd heilzaam. Het geneest doordat het door de aangetaste delen van het energieveld stroomt en ze met positieve energie laadt. Het verhoogt het niveau van de vibraties van het energieveld in en om het fysieke lichaam op de plaatsen waar negatieve gedachten en gevoelens zijn, ontbindt deze schadelijke factoren en verjaagt ze. REIKI verheldert, vereffent en geneest energiepaden zodat er weer levenskrachtenergie op natuurlijke wijze ongehinderd kan stromen.

Een Reiki behandeling onderga je, net zoals een massage, op een behandeltafel. Je ontvangt de reiki energie via de handen van degene die je behandelt. Een basisbehandeling omvat handposities op het hoofd, de voorzijde van het lichaam tot aan de heupen en de rug. Afhankelijk van de klachten zijn aanpassingen hierop mogelijk. Als klachten van dien aard zijn dat een liggende behandeling niet mogelijk is, dan vormt een zittende behandeling een goed alternatief. Tijdens de behandeling houd je je kleren aan, de energie stroomt daar namelijk dwars doorheen.

Hoe vaak je een behandeling nodig hebt, hangt af van je vraag of klacht af. En zelfs dan is niet direct te voorspellen hoe lang het duurt. Sommige mensen doorbreken bepaalde patronen in hele korte tijd, terwijl anderen daar veel langer de tijd voor nodig hebben.

Bij stressklachten kan een eenmalige behandeling volstaan als een moment van goed voor jezelf zorgen. Te beginnen bij te ervaren hoe het voelt om weer heerlijk ontspannen te zijn. Dit kan om de zoveel tijd nog eens herhaald worden.

Ondervragen van het cellulair geheugen

Hierbij wordt gezorgd voor mentale en emotionele harmonisatie. Het brengt de vier bovenste chakra’s op één lijn. Deze energiecentra staan voor ons mentaal, spiritueel en emotioneel evenwicht. Het opent het cellulair geheugen, dat ons toelaat vragen te stellen en antwoorden te verkrijgen die helpen inzicht te krijgen in situaties, conflicten of ziektes. De behandeling concentreert energie, wat kracht geeft.

Enkel en alleen de ontvanger kiest de vragen die hij wil stellen aan zijn cellulair geheugen.
Voorbeelden en vragen:
– wat gaat er niet?
– wat is het probleem?
– waar komt dat wat mij overkomt vandaan?
– wat heb ik te leren?
– wat is de oplossing?
– wat kan ik doen om een bepaalde situatie te veranderen?
– vragen over een vorig, huidig of volgend leven
– vragen over je karma

Reiki-energie verzenden:

– op afstand naar personen
– naar situaties in het verleden en/of de toekomst
– harmoniseren en beschermen van ruimten
– affirmaties versnellen
– karma-reiniging
– bescherming tegen fystieke, emotionele of verbale confrontaties
– relaties, emotionele of mentale stress
– verslavingen: sigaretten, alcohol, drugs, eetgewoonten

De verzending van de energie gebeurt op de afgesproken dagen op hetzelfde tijdstip. De tijd voor het verzenden is 15 à 20 minuten per seance. Het verzenden van de energie gebeurt het beste als het op drie opeenvolgende dagen gebeurt. Een foto van de persoon/voorwerp vergroot de intensiteit van het verzenden.

Behandeling van het mentale

Vertrouwen in zichzelf – liefde voor zichzelf – zich goed voelen

Deze sessie kan gedaan worden na een Reiki-behandeling, die dient als voorbereiding. De sessie duurt 10 à 15 minuten, de reiki-behandeling ongeveer een uur. In totaal dus 70-75 minuten.

Zuiveren van ruimtes

Een eenvoudige en snelle methode om ruimtes te zuiveren en slechte vibraties te verdrijven, die zorgt voor een complete harmonisering. Ze is niet geschikt om ernstige storingsfactoren zoals plaatselijke straling of ‘zwarte magie’ aan te pakken. Ideaal als er ergens in huis een plaats is waar je merkt dat je onrustig wordt of die negatief aanvoelt.

Karma-reiniging

Tijdens de sessie maken we langzaam contact met je verleden in zijn algemeenheid, dus niet met een specifieke situatie. Daarna vragen we de Reiki-kracht om de oorzaak van je probleem aan jou duidelijk te maken. Tijdens de behandeling zullen bepaalde scènes uit je herinnering voor je geestesoog omhoog komen. Deze hebben in meerdere of mindere mate te maken met je huidige problemen. We sturen dan liefdevolle energie naar deze gebeurtenissen. Het oplossen van oude trauma’s en patronen heeft tijd nodig en vraagt geduld. Geef de Reiki-kracht de ruimte om zijn werk te kunnen doen. We lossen oude blokkades op en zuiveren de ervaringen met de harmoniserende energie.

Wordt niet ongeduldig als er niet meteen succes wordt geboekt. Gedrag, gewoonten en overtuigingen van tientallen jaren laten zich zelden in enkele minuten veranderen. Je hebt er geduld en doorzettingsvermogen voor nodig. Het schoonmaken van gedragspatronen dient herhaald te worden net zolang je de eerste concrete resultaten ervan in je leven bemerkt.

Een sessie duurt ongeveer een uur. Je kan kiezen voor wekelijkse of dagelijkse sessies. ²

Afzeggen
Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het mij van tevoren weten, anders wordt het tarief alsnog aangerekend.