OVER ONS

 

The Soulwhisperers

The Soulwhisperers begeleiden je op je pad naar persoonlijke en spirituele vrijheid.
Wij helpen je jezelf te bevrijden van energetische, emotionele of lichamelijke blokkades, van oude programmeringen en vastgeroeste (denk)patronen.
Iedereen heeft “blinde vlekken” in het leven. Dat zijn bepaalde gebeurtenissen die ons zo sterk hebben beïnvloed dat ze ons in een bepaalde richting in ons leven hebben “geduwd”. Door ernaar te kijken, verkrijgen we inzichten. Deze inzichten worden handvatten voor de toekomst. Dit zorgt voor verheldering. Hierdoor kun je makkelijker keuzes maken. Ook begrijp je waarom je bent zoals je bent en ben je een stap dichter bij het volledig accepteren van jouw ware zelf. Zelfacceptatie brengt je weer dichter bij zelfliefde. Zelfliefde herstelt het evenwicht tussen je lichaam, je geest en je ziel. Je wordt zelfverzekerder, je laat stress en oude pijn los en werkt aan je persoonlijke groei. Je komt weer in je eigen kracht te staan. Dit is een proces van ontspannen en loslaten op een diep niveau waarbij de energie mag stromen.

Laura Sollai

“And the moon said: Show me your soul”
Hallo, ik ben Laura Sollai.
Ik ben HSP’er (high sensitive person), dat wil zeggen dat ik erg gevoelig ben voor prikkels van buitenaf. Tegelijkertijd zorgde het ervoor dat ik op een bepaalde manier openstond voor het spirituele. Als kind voelde en zag ik al de aanwezigheid van overleden zielen. Ik heb dit lange tijd onderdrukt omdat ik bang was en niet wist hoe ermee om te gaan. Tot ik op een bepaald moment “diep” zat en daardoor verplicht werd om naar mezelf te gaan kijken. Het was hoog tijd om te worden wie ik voorbestemd was. De mening van anderen mocht mij hierin niet meer tegenhouden.
Iedere ziel is met een missie op deze aarde gekomen. Het duurt misschien voor de één wat langer dan voor de ander om deze te ontdekken. En zelfs als je je missie kent, is het niet evident om er voor uit te komen. Want, wat gaan “ze” over je denken? Gaan de mensen dat begrijpen? Gaan ze me niet uitlachen? Wat jij wil, wat jij voelt dat juist is, dat moet jou interesseren. Dat is jouw missie en daarmee ga je als mens én als ziel groeien. Dat is nu precies mijn missie geworden. Mensen/Zielen helpen helen. Helpen heel worden. Door hen inzichten te geven, hen te begeleiden op de reis naar hun innerlijke kind of innerlijke kern. Door hen op weg te zetten naar zichzelf. Zodat ze hun ziel durven tonen aan de wereld.
Waarvoor kan je bij mij terecht?
Ik ben Reiki Master Teacher en geef zowel behandelingen als cursussen.
Ik heb me gespecialiseerd in Soul Reiki om op die manier mijn gaven gepast in te zetten. Een Soul Reiki sessie helpt zowel helen, inzichten te geven als boodschappen van overleden zielen door te geven.

Christos Knieper

Mensen helpen anders te denken en anders te leven, is mijn missie.
Ik ben Christos Knieper.
Iedereen krijgt talenten en gaven mee in het leven. De mijne lagen altijd al in het intermenselijke, het communicatieve en het spirituele. Mijn professionele ervaringen in diverse domeinen zoals het onderwijs, het voetbal, de media en de politiek hebben mij op verschillende manieren doen groeien. Toch was het een burn-out waarvan ik het meeste heb geleerd. Ik herontdekte nadien mijn innerlijke kracht en besefte dat de deur naar geluk naar binnen opent. Dit inzicht wil ik graag delen met anderen, hen op weg helpen naar hun kern en wezen. Ik werk graag rond persoonlijke en spirituele groei, mindset, innerlijke kracht en geborgenheid.
Ik heb door de jaren gemerkt dat ik boodschappen en inzichten doorkrijg wanneer ik met mensen praat. Wanneer ik die doorgeef aan de betrokkene, blijken ze altijd een betekenis te hebben. Ik vertrouw hierop om mensen te helpen tot diepere inzichten te komen.
Ik begeleid jou op een intuïtieve manier om op die manier de weg naar jezelf terug te vinden.
Ik ben Reiki Master Teacher en geef hierin behandelingen en cursussen.