HUIS ZUIVEREN

Huis zuiveren

Zuiveren van energie

Reiki is een eenvoudige en snelle methode om ruimtes te zuiveren en slechte vibraties te verdrijven. Reiki zorgt voor een complete harmonisering en verankert de positieve energie zodat de ruimte niet zo snel weer negatieve energie aantrekt.

Het energetisch zuiveren van huizen slaat niet alleen op de ruimtes, maar ook op de bewoners. Elk huis neemt de energie op van de mensen die er in wonen. Er is dus een wisselwerking tussen mensen en huis. Wanneer het de bewoners goed gaat, stroomt er positieve energie. Het huis laadt zich op met deze energie en geeft deze ook terug.

Er kunnen bij de bewoners negatieve omstandigheden zijn waardoor de lading van het huis verstoord raakt. Het huis laat zich negatief op. Zo kan er een sfeer ontstaan die zwaar, vermoeiend en ontmoedigend is. Er kan zelfs een gevoel van angst ontstaan. Het kan gebeuren dat er ergens in je huis een plaats is waar je merkt dat je onrustig wordt of die negatief aanvoelt, dat de “energie” er niet goed aanvoelt. Naast negatieve energieën blijven vaak negatieve emoties en negatieve gedachten hangen. Zo ontstaat er onrust. Denk  maar aan negatieve emoties, jaloezie, verdriet, boosheid van mensen rondom je, in de werkkring, of zomaar bij het winkelen… Deze energieën blijven soms aan je plakken en hebben een invloed op je humeur, je gedachten of zelfbeeld. Wanneer je een huis zuivert, worden daarom ook negatieve emoties, energieën en gedachten verwijderd.

Ook overleden familieleden kunnen nog aandacht vragen en het de bewoners onbewust en onbedoeld lastig maken. De zielen blijven hangen om bijvoorbeeld vergeving te vragen, uit verdriet of kwaadheid,.. Door de situatie te bekijken waar ze nog vast zitten en zo hun emotionele blokkades te zuiveren, zal hun energie en daardoor de energie in het huis veranderen. Voor sommige mensen is het soms beangstigend om deze zielen rond hen te hebben, vooral omdat het niet zichtbaar is. Maar door beiden te helpen kunnen zowel de zielen als de mensen rust krijgen en hun eigen weg gaan.

Hoe merk je negatieve energie in je huis op?

Kinderen durven soms niet in het donker te slapen, zijn angstig, moe,..
Huisdieren vertonen vreemd gedrag
Wakker worden rond hetzelfde uur
Tocht of koude voelen op bepaalde plaatsen
Last hebben van gespannenheid, vermoeidheid, .. het gevoel jezelf niet te zijn op sommige momenten
Moeilijk kunnen slapen, nachtmerries hebben,..
Zonder reden verdrietig, angstig of emotioneel worden
Bepaalde plaatsen in huis die niet prettig aanvoelen
Onbewust voel je aanwezigheid, maar je kunt het niet plaatsen
Geen rust vinden in je huis, gespannen voelen
Angsten, depressiviteit,…
Negatieve gevoelens komen onbeheerst naar boven
Soms relatieproblemen
Negatieve gedachten
Gevoel dat men niet vooruit geraakt ( Geblokkeerd zitten)

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Met het boeken van een sessie gaat de cliënt akkoord met de algemene voorwaarden.
  • We vragen om tenminste 1 dag op voorhand te verwittigen indien een afspraak voor de sessie niet kan doorgaan. Op die manier kunnen we andere mensen helpen op het voorziene tijdstip.
  • Afspraken die niet worden nagekomen en/of op de dag zelf worden afgemeld, ongeacht de reden, worden aangerekend